Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2017 08:44 - НОВИТЕ ВАКСИНИ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ПОСТОЯННО ВАШАТА ДНК
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1174 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НОВИТЕ ВАКСИНИ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ПОСТОЯННО ВАШАТА ДНК 6 ноември 2017 г. image

http://www.wakingtimes.com/2017/11/06/new-vaccines-will-permanently-alter-dna/
Jon Рапопорт , гости 
Waking Times

Историята на новините обикновено се движи на вълни. Изглежда, се оттегля, а след това се появява в променена форма - изпълнена с лъжи, разкази и вградени объркания. Ето защо поддържам тази история жива в ярката й същност -

Позоваването е "Ню Йорк Таймс", 3/9/15,  "Защита без ваксина".  Описва границата на изследванията. Тук са ключови кавички, които илюстрират използването на синтетични гени за "предпазване от болести", като в същото време се променя генетичната структура на хората. Това не е научна фантастика:

"Доставяйки синтетични гени в мускулите на експерименталните маймуни, учените по същество реинженеринг на животните, за да се противопоставят на болестта".

 

"Небето е границата", казва Майкъл Фарзан, имунолог от Скрипс и водещ автор на новото изследване.

"Първото човешко проучване, базирано на тази стратегия - наречено имунопрофилактика чрез ген трансфер или IGT - е в ход и са планирани няколко нови." [Това беше преди почти две години.]

"IGT съвсем се различава от традиционната ваксинация. Вместо това тя е форма на генна терапия. Учените изолират гените, които произвеждат мощни антитела срещу определени заболявания и след това синтезират изкуствени варианти. Гените се поставят в вируси и се инжектират в човешка тъкан, обикновено мускули. "

Тук е пунлайн: "Вирусите нахлуват в човешките клетки с техния ДНК полезен товар, а синтетичният ген е включен в собствената ДНК на получателя. Ако всичко върви добре, новите гени инструктират клетките да започнат да произвеждат мощни антитела. "

Прочетете отново: "синтетичният ген е включен в собствената ДНК на получателя".

Промяна на човешкия генетичен грим.

Не само "посещение". Постоянно пребиваване. И след като се промени ДНК-то на човек, не означава ли, че той ще предаде тази промяна на следващото поколение деца и т.н., надолу по линията?

 

 

 

В статия от "Таймс" д-р Дейвид Балтимор поиска становище:

"Все още д-р Балтимор казва, че смята, че някои хора биха могли да се оплакват от една ваксинационна стратегия, която означава да променя собствената си ДНК, дори и да предотвратява потенциално фатално заболяване".

Да, някои хора може да са лоши. Ако имат две или три работещи мозъчни клетки.

Това е генетична рулетка с натоварен пистолет.

И по-нататъшните последици са ясни. Ваксините могат да се използват като прикритие за инжекциите на всички и всички гени, чиято действителна цел е да преработят хората.

Появата на тази технология на "Франкенщайн" е паралелна с натрапчивото тласък за ваксиниране по целия свят, както за деца, така и за възрастни. Натискът и пропагандата са на цялата планета.

Ако например ще промените хората, за да накарате много от тях да бъдат по-послушни и слаби, а някои от тях по-силни, за да преструктурирате обществото, вие искате всички под чадъра. Без изключения. Няма изключения.

Свободата и правото на отказ от ваксини винаги са били жизненоважни. Това е по-важно от всякога.

 

за автора

Джон Рапопорт  е автор на три взривни колекции,  MATRIX ОТКРИТИ ,  ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и  ВОДАТА НА МАТРИЗЪМ , Джон е кандидат за седалище в Конгреса на САЩ в 29 Област Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяването на личната творческа мощ. Номиниран за награда "Пулицър", той е работил като разследващ репортер от 30 години, пише статии за политиката, медицината и здравето на CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари за световната политика, здравето, логиката и творческата мощ на публиката по целия свят. Можете да се регистрирате за безплатните си имейли в  NoMoreFakeNews.com  или  OutsideTheRealityMachine .

(За да прочетете за мега-колекцията на Jon,  Exit From The Matrix ,  кликнете тук.)

Тази статия ( новите ваксини ще променят постоянно вашата ДНК ) първоначално е създадена и публикувана от блога на  Jon Rappaport  и е публикувана тук с разрешение.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031