Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 17:14 - ПРАСОВЪДНА СИСТЕМА. МЕЧТАТА НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ.
Автор: wasp Категория: Новини   
Прочетен: 279 Коментари: 0 Гласове:
0



http://istinata.bg

image

Г-н Борисов,
Съюзът на съдиите в България включва 954 съдии от всички съдилища в страната.
Ето какво казват те:
„Вместо подкрепа, мнозинството в Парламента и управляващите политически партии ясно показаха с вчерашното си решение и пред магистратите, и пред обществото, че независима съдебна система не само не им е нужна, а направо е нежелана от мнозинството политици в България. Уважаеми граждани, поради изложените причини всички ние ще плащаме и търпим скъпо, но манипулирано правосъдие, финансирана от държавата корупция, съдебна система, в която добрите съдии, прокурори и следователи трудно могат да работят качествено и във ваш интерес…“
Това означава, че съдиите директно заявяват: не само опозицията, но и управляващите са част от мафията, която не иска да допусне разследване и разкриване на престъпленията и наказване на виновните.
Това означава, че откраднатите 4,5 милиарда лева от КТБ са достигнали до всички нива на властта, която упорито отказва разкриване на виновниците за грабежа от КТБ – банка създадена като структура от КГБ и ДС още по Живково време, през 1988 г. и финансираща структури на ДПС.
Curae (лат.) – грижа. Прокуратура – загриженост, управление. За кого се грижи прокуратурата, г-н Борисов?
Загрижена за интересите на държавата или интересите на мафията?!
И когато ГЕРБ заедно с ДПС отказват необходимите реформи, то трябва да имаме предвид следното.
ГЕРБ не желае работеща и независима съдебна система. ГЕРБ иска изредените по-долу неоспорими факти да останат непромемени.
Неслучайно дела за източване на стотици милиони ДДС и акциз от години стоят на трупчета.
Неслучайно не се разследва дървената мафия и безразборната сеч на български гори.

Неслучайно делото срещу Христо Бисеров пропадна в съда точно за 30 минути заради некачествено свършена работа от прокуратурата.

Неслучайно чрез поръчкови съдии в системата структури на ДПС директно откраднаха чужди фирми.
Неслучайно не се чува и дума за действия на прокуратурата срещу депутата от ДПС Щерю Щерев, заловен с 1,5 милиона лева в брой и следствен за източване на ДДС за десетки милиони лева.
Неслучайно няма действие от страна на прокуратурата по отношение на огромния грабеж, ощетил държавата чрез заменки по време на кабинета Станишев.
Така както прокуратурата прикри и престъпленията на бившия ръководител на дипломатическото ни бюро в Берлин, заместник-министър на външните работи в правителството на Сергей Станишев(2005–2008) и заместник-министър на младежта и спорта в правителството (2003–2005) на Симеон Сакскобургготски – Феим Чаушев, (също агент на Държавна сигурност и с двойна самоличност. В качеството си на дипломат, представляващ България, агентът на Държавна сигурност имаше недопустимо от закона участие в търговско дружество и продаде на съдружника си в Германия къщата на Ева Браун, дарена на България от български емигрант. Продаде я на цена в пъти по-ниска от пазарната. Заради сделката германската прокуратура арестува и осъди съдружника му и предаде Чаушев на българската прокуратура. Да сте чули нещо по въпроса?! Вместо да търка наровете в затвора, той бе назначен за заместник министър и по времето на Кобургготски. Такава прокуратура ли искате, г-н Борисов?!
http://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-16-16-58/217-2015-02-02-22-13-43 )
През 1995-1996 г. 12 български банки бяха източени и фалирани. Бяха раздадени необезпечени кредити за 300 000 000 000 лв (300 милиарда лева). Финансовата система на държавата беше срината. Всички тези банки бяха ръководени от кадри на Държавна сигурност. Управителят на БНБ Тодор Вълчев, както и негомвият подуправител също бяха агенти на Държавна сигурност.
Да сте чули Прокуратурата да е вкарала в затвора някой от престъпниците, източили финансовата система на България в един организиран и планиран грабеж, осъществен от структурите на Държавна сигурност?!
Такава ли прокуратура искате, г-н Борисов?! Това ли е идеалът на ГЕРБ?! За такава съдебна система ли мечтаят вашите избиратели?!
Неслучайно прокуратурата разпорежда проверки срещу българския президент и министъра на правосъдието, но не и срещу вероятно контрабандни канали на цигари с марка „Булгартабак“.
Неслучайно трети поред състав на съда си прави отвод по делото за измама и присвояване на 26 милиона евро от българската фирма „Ви Ем Корпорейшън“ ЕООД ( https://bivol.bg/fibank-apia.html )по програма на ЕС, финансирала румънската държавна агенция APIA. Директорите на агенцията в Румъния бяха задържани, докато в България съдебните власти отказват да се произнесат по казуса.
Такава съдебна система ли искате?!
Впрочем, България продължава да плаща най-скъпия руски газ. Лукойл продължава да бъде тотален монополист в производството на горива и на собствеността върху данъчните складове за горива, а в посока Кремъл годишно продължават да заминават над 20 милиарда лева, над 1/4 от БВП на България.
Случайност?!
И днес, когато на всички нас е ясно, че ДПС е структура, създадена от Кремъл с цел дестабилизация и руиниране на българската държавност и прокарване на лобистките интереси на руския енергиен империализъм, когато на всички е ясно, че цялото политическа ръководство на тази паразитна структура бе съставено от доказани агенти на Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл, сътрудничеството с тази структура може да се определи като поредно предателство към България от страна на политическата клика, като поредна мимикрия на псевдополитическия ни „елит“ в стремежите му да обслужва руския енергиен империализъм и неговите продажни мекерета.





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: wasp
Категория: История
Прочетен: 342314
Постинги: 297
Коментари: 348
Гласове: 3599
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930