Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 20:32 - ДПС – МАШАТА НА КРЕМЪЛ
Автор: wasp Категория: Политика   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.10.2016 20:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
istinata.bg
image

Агент Гоце от Държавна сигурност, известен и като Георги Първанов , връчва най-високият орден „Стара Планина“ на агент Сава на Държавна сигурност, известен и като Ахмед Доган. На философа от Дръндар ще бъде изплатен и милионен хонорар в качеството му на енергиен специалист „хидроинженер“

На 28.10.1991 г. при вот на доверие бе свалено правителството на Филип Димитров.

Бе свалено от ДПС, чиято парламентарна група бе съставена изцяло от доказани агенти на Държавна сигурност – верният слуга на Кремъл.

Истинската причина за сваляне на правителството тогава остана скрита от обществото.

Правителството на Филип Димитров отказа да приватизира  Нефтохима и да го предаде в ръцете на руснаците. Дори излезе с решение, в което се мотивира – предприятието е стълб в бюджета на България и елемент от националната сигурност.

Днес сараят на Доган се намира върху терен на Лукойл край терминала им в Росенец, а самият терминал продължава да няма измервателни уреди въпреки категоричните законови изисквания. Пореден български министър-председател се прави на ни лукял, ни лук мирисал, да не кажа на бит п… и нехае пред този факт.

Днес фирмите от групировката на Лукойл декларират годишни приходи в България от над 12 МИЛИАРДА ЛЕВА,  но не отчитат и стотинка печалба (вече изложих конкретни факти и официални данни от отчетите – http://istinata.bg/?p=449 ). В страната ни върлува убийствен картел при горивата, работещ със свръхнадценка от над 25% и продава горива на 2 лв. за литър при нормална цена от 1,60 лв./л.

Сравнете сами – акцизът в Германия е 1,20 лв. върху литър. В България – 60 стотинки. Крайната цена е еднаква. В Германия хазната прибира тези 1,20 лв. от всеки литър и с тези пари строи магистрали, провежда социална политика, увеличава пенсии, строи болници и училища.

В България тази разлика я прибира руснака и организирания от него картел, подкрепян от правителството и парламента, както и от съдебната система – организирано, целенасочено.

Всъщност малцина българи си дават сметка защо точно от КТБ беше захранван обръча от фирми на ДПС?!

Банката е създадена като структура още по Живково време от руската агентура в съучастие с агенти на Държавна сигурност. Банката е създадена като универсален правоприемник на активите и пасивите, правата и задълженията на БСФК „Булгарсовинвест“, с капитал 500 000 000 лв. БСФК „Булгарсовинвест“ е регистрирано още през 1988 г. от гражданите на СССР (сещате се какви агенти са)  Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. За участвалите в създаването на структурата от българска страна прилагам решения на КОМИСИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ . Интересното е, че в графата „Снемане от действащия оперативен отчет“ липсват данни. Прилагам и оригиналните обяви в Държавен вестник, както и данните от Комисията, които всеки може и сам да види. Публични са:

image

image

image

Само година по-късно агентите от българска страна ще бъдат пренасочени към други две банки, които ще бъдат източени и фалирани, заедно с още 10 други банки през 1996 г., като ще бъдат раздадени общо над 300 милиарда лева необезпечени кредити. Под зоркия поглед на управителя на БНБ Тодор Вълчев – също доказан агент на Държавна сигурност.

Днес с парите от КТБ, дадени на обръч от фирми на ДПС, контролирани от един свръхтлъст депутат от ДПС , Кремъл владее и контролира редица медии в България – вестници, телевизии, сайтове.

През КТБ руснаците докопаха и БТК, и 80 % от Булгартабак, ( http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm ), в който благосклонно са отпуснали и дял от 10% за ДПС. За останалите 10% злите езици твърдят, че са собственици на един премиер. Е, колко да са зли тия езици?! ( http://istinata.bg/?p=298 )

Само наивен и тъп човек може да не види голите факти – ДПС е създадено и контролирано от Кремъл с помощта на безродните агенти – помияри на Държавна сигурност с една единствена цел – да дестабилизира политически България и да осигурява на Кремъл онзи баланс в политиката, който не могат да си подсигурят чрез достатъчно продажници. Цялото политическо ръководство на ДПС беше съставено от доказани агенти на Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл, а дори и днес временният им председател също е такъв.  Неотменим принцип на руската имперска политика, прилаган спрямо България през последните 150 години – РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: wasp
Категория: История
Прочетен: 341151
Постинги: 297
Коментари: 348
Гласове: 3599
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930