Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 17:55 - Да отхвърлим „Джендър“ идеологията и Истанбулската конвенция https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0



Да отхвърлим „Джендър“ идеологията и Истанбулската конвенция Публикувано на 20.01.2018 в България

image

Единственият правилен вариант е Истанбулската конвенция да бъде отхвърлена

Незабавно след отхвърлянето да се приемат засилени законови промени с цел подобряване на борбата с домашното насилие.

Гадното, отвратителното с Истанбулската конвенция е, че под прекрасния предлог за преодоляване на домашното насилие, се прикрива натрапването на „Джендър“ идеологията.

Смехотворни и пълни с откровени лъжи са опорните точки по Истанбулската конвенция разпространени от пресслужбата на Съвета на Европа до български журналисти, за спасяване на „Джендър“ идеологията и Истанбулската конвенция.

Истанбулската конвенция и „Джендър“ идеологията е насилие към всички нормални хора и не приемам подходът към исканията, основани на тази идеология, да бъде, като към някакъв неизбежен императив или пък от сорта „от Брюксел искат“ на Борисов и ГЕРБ.

Римската империя загина с изчезването на инстинкта за самосъхранение при елита, което е показател за приближаването на края на системата, края на цивилизацията. Друг пример е и гибелта на Руската империя, когато всички твърдят, че наближава революция, обаче аристокрацията и Императора се държат така, сякаш нищо не се случва.
Европа загива по няколко линии- елитите са полудели и се интересуват от по-дългото си лично благоденствие във властта; джендър революцията унищожава и без друго отслабените репродуктивни способности на християните, а физическото ислямизиране населва континента с мюсюлмани, срещу които джендър и ЛГБТИ фокуси са безсилни.
Ердоган призовава мюсюлманите да имат поне “пет деца”, а ислямски имами в европейските държави призовават правоверните да “раждат деца”.

Редакторът в Il Foglio Джулио Меоти предупреди в своя статия за GateStoneInstitute, че бездетните лидери на Европа явно нямат и причина да се притесняват за бъдещето на континента. Ключовите лидери в Европа не оставят след себе си деца. Това са германският канцлер Ангела Меркел, която идва да ни вразумява, холандският премиер Марк Рюте, френският президент Еманюел Макрон, шведският премиер Стефан Лофвен, премиерът на Люксембург Ксавие Бетел, шотландският първи министър Никола Стърджън и много други. Не е съвпадение, че Меркел, която няма деца, е наречена “състрадателната майка” на мигрантите. Германският философ Рюдигер Сафрански пише: “за бездетните мислите за бъдещите поколения нямат значение.”
Помним как Еманюел Макрон отхвърли твърдението на Франсоа Оланд, че “Франция има проблем с исляма”. Той бе против прекратяването на гражданството на джихадистите и продължава да настоява, че “Ислямска държава” не е ислямска: “Това, което представлява проблем, не е ислямът, а определени поведения, за които се казва, че са религиозни и след това наложени на лица, които практикуват тази религия.”
В геронтофилския мозък на момчето съществува някакъв мултикултурен бюфет-говори за колониализма като “престъпление срещу човечеството” и подкрепя “отворените граници”.

Ако искаме да запазим християнската цивилизация, трябва спешно и безкомпромисно да сменим елитите в София,Берлин,Брюксел,Париж и в цяла Европа, които продължават да ни лишават от европейско самосъзнание.
Европа вече е постхристиянско,глобално джендер-атлантическо, постзападно, постевропейско общество. Християнството с католицизма и протестантството начело се провали. Обругаха дори Православната църква и тя се сниши и не я чувам активно да се застъпва за християнските ценности. Въпреки всичко Православието е в по-здравословно състояние, от католицизма и протестантството, но и в него има проблеми, създавани от външни агенти.

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706250
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031