Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 22:26 - Вижте този наглец!
Автор: wasp Категория: Забавление   
Прочетен: 1016 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.11.2016 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кремълски политолог: Русия да се намеси, България да бъде прочистена от прозападния елит.
image

Леонид Решетников

Този народ естествено принадлежи към евразийството в културен, религиозен и етнически смисъл, и всичко ще зависи от решителността на Русия“, убеден е Леонид Решетников

Директорът на Руския институт за стратегически изследвания Леонид Решетников смята, че новоизбраният президент на България Румен Радев трудно ще успее дълго да „седи на два стола“, но дори и да иска за него ще бъде трудно да заяви, че е за излизане на страната от НАТО.

„Все пак той беше издигнат от соцпартията БСП, а те не са заявявали, че са за излизането на страната от НАТО“, коментира Решетников, който твърди, че 60% от гласовете на Радев са му осигурени от БСП.

Впрочем, Решетников се надява, че въпросът за членството в НАТО ще стане втори по важност на предстоящите предсрочни парламентарни избори в България.

„И така или иначе този въпрос ще бъде повдигнат. Това, че Радев победи, както и победата на Додон в Молдова, показва, че е дошло време за смяна на елитите в България, показва пълно разочарование в прозападния курс на управлявалите досега“, смята Решетников.

Според него, на българските избори също така е сработил факторът „Русия-Путин“, както и „факторът Тръмп".

„Да бъде прочистена България от Запада ще е трудна битка, но предстоят и други битки-парламентарните избори и прочистването от евроатлантическия елит, макар че това ще бъде сложно“, смята Решентников.

„Все пак тези „западняци“ се укрепиха през годините, започвайки от 1991 година, когато ние напуснахме тези страни. Създадоха си свой, така наречен елит. Макар че, според мен, това е „пяната“ на българската нация. От тази „пяна“ се създаде това корпоративно братство, което впоследствие се вписа в европейското корпоративно братство. Всички те са обвързани от своите идеи за толерантност, идеите за правата на малцинствата и т.н. И, естествено, няма да е лесно“, прогнозира Решетников пред руско-имперската телевизия "Цариград. тв".

„Но, като имаме предвид, че мнозинството от народа е настроен срещу тези „западници“ заради отношенията с Русия, много зависи от нашата позиция. Този народ естествено принадлежи към евразийството в културен, религиозен и етнически смисъл, и всичко ще зависи от решителността на Русия“, убеден е руският политолог.


А това е българския му аналог някаква си плюнка вацев


Интервю на Петър Волгин с Валентин Вацев

bnr.bg/post/100758350/valentin-vacev-ne-specheli-prost-lichnostta-tramp-pobedi-amerikanizmat-sreshtu-globalizma
двама безродници разговарят в ефира на БНР





Гласувай:
4



1. getmans1 - Този е един от най-дъртите и големи ...
18.11.2016 22:42
Този е един от най-дъртите и големи лъжци, АСО в БКП а сега задкулисно задава ОТ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: wasp
Категория: История
Прочетен: 342678
Постинги: 297
Коментари: 348
Гласове: 3599
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930